Παρασκευή

Φωτοερμηνεία: Κτηματολόγιο & Κυριότητα

                Το Ελληνικό Κέντρο Φωτοερμηνείας θέλει να σας επιστήσει την προσοχή στην επισήμανση που έχει διατυπώσει η ΕΚΧΑ σχετικά με την κυριότητα των ιδιοκτησιών που εγγράφονται στο Κτηματολόγιο:  από τη στιγμή που ξεκινά τη λειτουργία του ένα κτηματολογικό γραφείο, οποιαδήποτε διόρθωση στα στοιχεία του μπορεί να γίνει σε διάστημα πέντε ετών για τους κατοίκους εσωτερικού (ή επτά ετών για τους κατοίκους εξωτερικού). Μετά την παρέλευση των προθεσμιών, οι εγγραφές στο Κτηματολόγιο γίνονται οριστικές και παράγουν αμάχητο τεκμήριο υπέρ των εγγεγραμμένων στο Κτηματολόγιο, δηλαδή πρακτικά ισοδυναμούν με τίτλο ιδιοκτησίας. Επομένως, τα «αγνώστου ιδιοκτήτη» ακίνητα περνούν στην κυριότητα του Δημοσίου. Ενώ ο πολίτης δεν μπορεί πλέον να διεκδικήσει την κυριότητα ενός ακινήτου, παρά μόνο να αξιώσει χρηματική αποζημίωση.
         Το Ελληνικό Κέντρο Φωτοερμηνείας σας είναι δίπλα σας στην προσπάθεια σας να επανακτήσετε ή να διατηρήσετε την κυριότητα της ιδιοκτησίας σας και σας προσφέρει χρήσιμες τεχνικές συμβουλές. Η εμπειρία του Ελληνικού Κέντρου Φωτοερμηνείας έχει αποδειχθεί μέσα από πλήθος υποθέσεων, δικαστικών και εξωδικαστικών, που μας έχουν ανατεθεί και έχουμε φέρει σε πέρας με επιτυχία.
        Οι συνεργάτες εξάλλου του γραφείου μας συμπεριλαμβάνονται στον κατάλογο των πραγματογνωμόνων του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, και ως εκ τούτου τους ανατίθενται πλήθος δικαστικών υποθέσεων για τις οποίες καλούνται να αποφανθούν επιστημονικά.
                  Απευθυνθείτε στα τηλέφωνα   210 7622286 & 6977 679792   για να απαντήσουμε άμεσα σε κάθε τεχνικό ερώτημα σας.

www.topoexperts.gr