Τρίτη

Φωτοερμηνεία: Παράταση ωραρίου για το Κτηματολόγιο στους Δήμους Αχαρνών, Αγίων Αναργύρων, Άνω Λιοσίων, Ζεφυρίου, Θρακομακεδόνων, Καματερού, Φυλής και της Κοινότητας Κρυονερίου

   Έως την ερχόμενη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου, οι ιδιοκτήτες ακινήτων στους Δήμους Αχαρνών, Αγίων Αναργύρων, Άνω Λιοσίων, Ζεφυρίου, Θρακομακεδόνων, Καματερού, Φυλής και της Κοινότητας Κρυονερίου μπορούν ελέγξουν την περιουσία τους που έχει καταγραφεί στο Κτηματολόγιο.

   Στο διάστημα που απομένει, αν διαπιστώσουν ότι έχει γίνει κάποιο λάθος στην καταγραφή, μπορούν είτε να υποβάλλουν αίτηση διόρθωσης είτε να καταθέσουν ένσταση κατά των στοιχείων ανάρτησης στο αρμόδιο γραφείο Κτηματογράφησης.

    Επειδή έχει παρατηρηθεί μεγάλη προσέλευση πολιτών οι οποίοι σπεύδουν να υποβάλλουν αιτήσεις διόρθωσης, από το Κτηματολόγιο, έγινε τη Δευτέρα γνωστό ότι το ωράριο λειτουργίας του Κτηματολογίου Γραφείου παρατείνεται –μέχρι τις 19 Οκτωβρίου- έως τις οκτώ το βράδυ ενω αυξήθηκε και το προσωπικό.

    Με τον τρόπο αυτό, δίνεται η ευκαιρία σε όσους ιδιότητες (για οποιαδήποτε λόγο) δεν έχουν ενημέρωση για την καταγραφή της περιουσίας τους στο Κτηματολόγιο να την ελέγξουν επί τόπου στο Γραφείο Κτηματογράφησης.

    Σημειώνεται ότι η διεύθυνση του Γραφείου Κτηματογράφησης είναι:
Αριστοτέλους 26 και Ύδρας, Αχαρναί και το τηλέφωνο: 210 2460812-13.

www.topoexperts.gr