Δευτέρα

Φωτοερμηνεία Ιωάννινα Δικαστήριο Αεροφωτογραφία TopoExperts

Φωτοερμηνεία Ιωάννινα Δικαστήριο Πολεοδομία Αυθαίρετα Κτίσμα Μονοπάτι Δρόμος Αεροφωτογραφίες

Φωτοερμηνεία στα Ιωάννινα είναι η εξέταση ενός αντικειμένου που φαίνεται σε αεροφωτογραφίες των Ιωαννίνων, με σκοπό την αναγνώρισή του και την αξιολόγηση της σπουδαιότητάς του.

Με την μέθοδο της φωτοερμηνείας εικόνων που έχουν ληφθεί από αεροπλάνο αναγνωρίζεται η μετατόπιση ορίων ιδιοκτησιών, η ύπαρξη μονοπατιού, οι κτιριακές κατασκευές, η αλλαγή στην φυτοκάλυψη.

Αεροφωτογραφία για Ιωάννινα, Πράμαντα,Αγία Κυριακή, Ασπραγγέλους, Ελεούσα, Κόνιτσα, Μέτσοβο, Καλπάκι, Ζίτσα, Ζαγόρι, Δωδώνη, Πωγώνι, Τζουμέρκα.

Η Φωτοερμηνεία Αεροφωτογραφιών στα Ιωάννινα χρησιμεύει στην:

 δικαστική αγωγή για την χρονική τοποθέτηση της αλλαγής των ορίων μιας ιδιοκτησίας

 κατάθεση ένστασης στο Εθνικό Κτηματολόγιοσε Επιτροπές, στο Δασαρχείο

 χρονική τοποθέτηση ύπαρξης μονοπατιούδρόμου, ρέματος, αυλακιού, συρματοπλέγματος, ξερολιθιάς, συνόρων

στην απόδειξη ύπαρξης κτίσματος προ των ετών 1955, 1975, 1983, 2003 – απαραίτητη για τη ρύθμιση αυθαιρέτων κατασκευών

 χρονική τοποθέτηση ανέγερσης κτίσματοςαποθήκης, στάβλου, αυθαιρέτου, στεγάστρου, ερειπίου

 κατάθεση ένστασης στην Ανάρτηση των Δασικών Χαρτών

Οι αεροφωτογραφίες των Ιωαννίνων συνιστούν βάσιμα και έγκυρα στοιχεία, καθότι πρόκειται για δημόσια έγγραφα.

Στις ιστορικές εικόνες των Ιωαννίνων αναγράφεται η χρονολογία και η ώρα λήψης τους και αποτελούν απόλυτα έμπιστο μέσο απεικόνισης της πραγματικότητας στα Ιωάννινα, για τη στήριξη της νομικής ή πολεοδομικής σας υπόθεσης, αφού επιτρέπουν την παρατήρηση (μέσα από πλήθος αεροφωτογραφιών διαφορετικής χρονολογίας λήψης) των αλλαγών που έχει επιφέρει ο χρόνος στο υπό εξέταση αντικείμενο και τον περιβάλλοντα χώρο του.

Το Ελληνικό Κέντρο Φωτοερμηνείας TOPOEXPERTS σας παρέχει ειδική τεχνική έκθεση φωτοερμηνείας αεροφωτογραφιών για τα Ιωάννινα, κατάλληλη για δικαστική και πολεοδομική χρήση.

Η εμπειρία του Ελληνικού Κέντρου Φωτοερμηνείας TOPOEXPERTS στα Ιωάννινα έχει αποδειχθεί μέσα από πλήθος νομικών και πολεοδομικών υποθέσεων, που μας έχουν ανατεθεί και έχουν ολοκληρωθεί με θετική έκβαση.

Το Ελληνικό Κέντρο Φωτοερμηνείας βρίσκεται στην Αθήνα, όπου και διατηρούνται τα αρχεία των ιστορικών εικόνων από τις δημόσιες υπηρεσίες & καταφέρνει να διατηρεί την παροχή της υπηρεσίας Φωτοερμηνεία Αεροφωτογραφιών για την περιοχή των Ιωαννίνων σε Χαμηλές Τιμές, χάρη στην πολιτική καθορισμού της τιμής σύμφωνα με τον όγκο εργασίας.

Απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 6977679792  2107622286 για να απαντήσουμε άμεσα σε κάθε σας ερώτημα και να δώσουμε λύση σε κάθε τεχνικό σας πρόβλημα.www.topoexperts.gr/Φωτοερμηνεία-Ιωάννινα