Δευτέρα

Φωτοερμηνεία Δασικά Τρίκαλα - Θεσσαλία: Αναρτήθηκε ο χάρτης δασών αρμοδιότητας της Διεύθυνσης Δασών Τρικάλων – Υποβολή αντιρρήσεων

Φωτοερμηνεία Αεροφωτογραφιών ετών 1945, 1960 & προ 1975
-
Υποβολή Αντιρρήσεων στους Δασικούς Χάρτες
                                  ____________________________________________

Από την Διεύθυνση Δασών Τρικάλων, ανακοινώνεται ότι με την ταυτάριθμη απόφασή μας (ΑΔΑ:6ΠΦΘΟΡ10-1ΜΕ), αναρτήθηκε στον ειδικό διαδικτυακό τόπο ανάρτησης Δασικών Χαρτών και υποβολής αντιρρήσεων της ιστοσελίδας της «Ελληνικό Κτηματολόγιο» ο Δασικός Χάρτης του συνόλου περιοχής αρμοδιότητας Δ/νσης Δασών Τρικάλων σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 14 του Ν.3889/2010 (ΦΕΚ 182/Α/2010), όπως ισχύει.
Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να λαμβάνει γνώση, μέσω της ιστοσελίδας της «Ελληνικό Κτηματολόγιο».

Ημερομηνία έναρξης των αντιρρήσεων είναι η 6η Ιουλίου 2018 ημέρα Παρασκευή, και λήξης η 18η Οκτωβρίου 2018 ημέρα Πέμπτη.

   Το Ελληνικό Κέντρο Φωτοερμηνείας σας παρέχει αντίγραφα των ερμηνευόμενων αεροφωτογραφιών τα οποία συνοδεύονται από ειδική φωτοερμηνευτική - τεχνική έκθεση πραγματογνωμοσύνης κατάλληλη για χρήση στην Ένσταση Δασικού Χάρτη.      Η εμπειρία του Ελληνικού Κέντρου Φωτοερμηνείας έχει αποδειχθεί μέσα από πλήθος υποθέσεων, δικαστικών και εξωδικαστικών, που μας έχουν ανατεθεί και έχουμε φέρει σε πέρας με επιτυχία. Οι συνεργάτες εξάλλου του γραφείου μας συμπεριλαμβάνονται στον κατάλογο των πραγματογνωμόνων του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, και ως εκ τούτου τους ανατίθενται πλήθος δικαστικών υποθέσεων για τις οποίες καλούνται να αποφανθούν επιστημονικά. 
     Στο Ελληνικό κέντρο Φωτοερμηνείας προσπαθούμε να διατηρούμε την αμοιβή - τιμή των προσφερομένων υπηρεσιών μας χαμηλή και σύμφωνη με τον όγκο εργασίας. 
    Απευθυνθείτε στα τηλέφωνα   210 7622286 & 6977 679792   για να απαντήσουμε άμεσα σε κάθε τεχνικό ερώτημα σας.


www.topoexperts.gr