Πέμπτη

Κτηματολόγιο: Παράταση σε Λακωνία-Μεσσηνία-Σέρρες-Έβρο-Ανατολική Μακεδονία-Θράκη

Παρατείνεται έως τον Φεβρουάριο η προθεσμία υποβολής δηλώσεων της ακίνητης περιουσίας στο Εθνικό Κτηματολόγιο για αρκετές περιοχές της χώρας. 
Ειδικότερα, η συλλογή δηλώσεων κτηματογράφησης στις Περιφερειακές Ενότητες Σερρών (Δήμοι Αμφίπολης, Βισαλτίας, Εμμανουήλ Παππά και Νέας Ζίχνης) της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και Εβρου (Δήμοι Ορεστιάδας και Διδυμότειχου) και της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης παρατείνεται έως τις 12 Φεβρουαρίου.
Αντίστοιχα, δίνεται ακόμη μία παράταση, έως τις 17 Φεβρουαρίου, για τη συλλογή δηλώσεων κτηματογράφησης στις Περιφερειακές Ενότητες Λακωνίας (Καλλικρατικός Δήμος Σπάρτης) και Μεσσηνίας (Καλλικρατικοί Δήμοι Καλαμάτας και Μεσσήνης) της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
 Οι δύο αποφάσεις λήφθηκαν από την Εθνικό Κτηματολόγιο και Χαρτογράφηση Α.Ε. προκειμένου να διευκολυνθούν οι πολίτες με ακίνητη περιουσία στις περιοχές αυτές που δεν πρόλαβαν ή αμέλησαν να δηλώσουν το ακίνητό τους. Οι δικαιούχοι θα πρέπει να υποβάλουν τη δήλωση στο Γραφείο Κτηματογράφησης της περιοχής όπου βρίσκεται το ακίνητό τους ή και ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.ktimatologio.gr.

www.topoexperts.gr