Δευτέρα

Φωτοερμηνεία: ο νέος Νόμος 4178 /2013 για την αυθαίρετη δόμηση

 Το Ελληνικό Κέντρο Φωτοερμηνείας  σας παρέχει αντίγραφα των ερμηνευόμενων αεροφωτογραφιών τα οποία συνοδεύονται από ειδική τεχνική έκθεση πραγματογνωμοσύνης κατάλληλη για την απόδειξη της ηλικίας του κτίσματος σας και την χρήση της κατά την διαδικασία της νομιμοποίησης αυθαιρέτων κατασκευών και κτισμάτων.
     Η εμπειρία του μας έχει αποδειχθεί μέσα από πλήθος υποθέσεων, πολεοδομικών & δικαστικών, που μας έχουν ανατεθεί και έχουμε φέρει σε πέρας με επιτυχία. Οι συνεργάτες εξάλλου του Ελληνικού Κέντρου Φωτοερμηνείας συμπεριλαμβάνονται στον κατάλογο των πραγματογνωμόνων του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, και ως εκ τούτου τους ανατίθενται πλήθος υποθέσεων για τις οποίες καλούνται να αποφανθούν επιστημονικά. 
 Μας διακρίνει:
  • Τεχνογνωσία. Διαθέτουμε σύγχρονα όργανα και ηλεκτρονικά μέσα
  • Επαγγελματισμός. Συνδυάζουμε γρήγορο χρόνο παράδοσης και ποιότητα εργασίας 
  • Ευελιξία. Ορίζουμε την αμοιβή μας σύμφωνα με τον όγκο εργασίας και έτσι επιτυγχάνουμε η οικονομική αμοιβή μας να είναι σε χαμηλή και συμφέρουσα τιμή για τους πελάτες μας .(φθηνή τιμή )

 Μάθετε περισσότερα για το Ελληνικό Κέντρο Φωτοερμηνείας  TOPOEXPERTS και τις
παρεχόμενες υπηρεσίες. Απευθυνθείτε στο 6977 679792 και στο 210-7622286 για να απαντήσουμε άμεσα σε κάθε σας ερώτημα και να δώσουμε λύση σε κάθε σας πρόβλημα.


www.topoexperts.gr