Παρασκευή

Αυθαίρετα: Πώς αποδεικνύω πότε υλοποιήθηκε η αυθαιρεσία;

     Ο χρόνος κατασκευής των αυθαιρεσιών θα αποδεικνύεται με την προσκόμιση αεροφωτογραφιών, τεχνικής έκθεσης φωτοερμηνείας μηχανικού και αντίστοιχων πιστοποιητικών, με τα δικαιολογητικά να είναι διαφορετικά για την κάθε κατηγορία αυθαιρεσίας που πρόκειται να τακτοποιηθεί. Για τα πλήρη δικαιολογητικά οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμβουλευτούν το παράρτημα του νόμου «Αντιμετώπιση της Αυθαίρετης Δόμησης -Περιβαλλοντικό Ισοζύγιο και άλλες διατάξεις», που έχει δημοσιευτεί στην «Εφημερίδα της Κυβερνήσεως».
       Το Τεχνικό μας Γραφείο ΤopoExperts σας παρέχει αντίγραφα των ερμηνευόμενων αεροφωτογραφιών τα οποία συνοδεύονται από ειδική τεχνική έκθεση πραγματογνωμοσύνης κατάλληλη για την απόδειξη τηςηλικίας του κτίσματος σας και την χρήση της κατά την διαδικασία της νομιμοποίησης αυθαιρέτων κατασκευών και κτισμάτων.
     Η εμπειρία του τεχνικού μας γραφείου έχει αποδειχθεί μέσα από πλήθος υποθέσεων, πολεοδομικών & δικαστικών, που μας έχουν ανατεθεί και έχουμε φέρει σε πέρας με επιτυχία. Οι συνεργάτες εξάλλου του γραφείου μας συμπεριλαμβάνονται στον κατάλογο των πραγματογνωμόνων του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, και ως εκ τούτου τους ανατίθενται πλήθος υποθέσεων για τις οποίες καλούνται να αποφανθούν επιστημονικά. 
  Το τεχνικό γραφείο μας διακρίνει:
·                     Τεχνογνωσία. Διαθέτουμε σύγχρονα όργανα και ηλεκτρονικά μέσα
·                     Επαγγελματισμός. Συνδυάζουμε γρήγορο χρόνο παράδοσης και ποιότητα εργασίας 
·                     Ευελιξία. Ορίζουμε την αμοιβή μας σύμφωνα με τον όγκο εργασίας και έτσι επιτυγχάνουμε η οικονομική αμοιβή μας να είναι σε χαμηλή και συμφέρουσα τιμή για τους πελάτες μας .( φθηνή τιμή )

 Μάθετε περισσότερα για το τεχνικό γραφείο TOPOEXPERTS και τις
παρεχόμενες υπηρεσίες. Απευθυνθείτε στο 6977 679792 για να απαντήσουμε άμεσα σε κάθε σας ερώτημα και να δώσουμε λύση σε κάθε σας πρόβλημα.