Τρίτη

Νέα παράταση της προθεσμίας για την υποβολή Αναφορών Επαναπροσδιορισμού θέσης και ορίων ακινήτων στο νησί της Χίου

Παρατείνεται έως την 31η Αυγούστου 2012 η προθεσμία για την υποβολή Αναφορών Επαναπροσδιορισμού θέσης και ορίων ακινήτων στο νησί της Χίου, μετά από αίτημα του Δήμου Χίου.

Με την νέα παράταση της προθεσμίας θα καταστεί δυνατή η εξυπηρέτηση περισσότερων πολιτών και συγκεκριμένα  εκείνων που διατηρούν ακίνητη περιουσία στο νησί και το επισκέπτονται τους καλοκαιρινούς μήνες.

H Κτηματολόγιο Α.Ε. παρέδωσε σχετικά στοιχεία της διαδικασίας επαναπροσδιορισμού στην Τοπική Αρχή με σκοπό την ενημέρωση των δικαιούχων με τον πιο πρόσφορο τρόπο για την ανταπόκρισή τους στο τελευταίο στάδιο της διαδικασίας.

Υπενθυμίζουμε πως για τις κτηματογραφημένες περιοχές του νησιού (προ-καποδιστριακούς ΟΤΑ: Ανεμώνα, Θυμιανών, Ιωνίας, Καμποχώρων, Μαστιχοχωρίων, Νεοχωρίου και Χίου) το «Γραφείο Παραλαβής Αναφορών Επαναπροσδιορισμού» Χίου (Φλοίσκου 7, Τεχνική Υπηρεσία Κτηματολογικού Γραφείου) λειτουργεί καθημερινά 8.30-14.30 ενώ το αντίστοιχο των Νενητών (Κτίριο Δημοτικής Κοινότητας Νενητών) λειτουργεί καθημερινά 8.30-14.30.


www.topoexperts.gr